Thursday 24 January 2013

'Auksiniai Gaubliai' 2013 ir mano makiažas

Bet kokios šios didelės ceremonijos kai vyksta visi su nekantravimu laukia kas už ką ir kaip tik gražiau atrodys. Įžymybės viena tarp kitos rungiasi, o mes paprastosios ir 'mirtingosios' bandame atkartoti nors dalelę jų įvaizdžio.
Žinoma suknelės yra tiesog nepaprasto grožio ir tik jei kas leistų - nežinotume kurią rinktis.
Bet kas dar įdomiau matyt, kaip yra suformuotas veidas ir manikiūras, kad tiktų prie bendro derinio. Mane tai labai žavi ir nepabodžiu ilgą laiką tyrinėjant kiekvieną įstrigūsį veidą. Štai keletas jų.




Gražioji Jennifer Lopez. Rodos niekad nesenstanti ir tik dar labiau švytinti. Ištisas vienas derinys, o suknelė lyg antra oda glūdi, priauginti ir vos žėručiu švytintys nagai - nuostabu.

Adelės grįžimas po patampant Mama. Tik į nauda jai motinystė, nes dar nuostabiau ji atrodo. Daug juodo pravedimo akims, gražiai paruoštas veidas - subtilu. Adelė megėja ilgų ir ryškių nagų - šį kart jie buvo nulakuoti koralo/orandžinės raudonos su žėručiu.

Nicole Kidman - nepriekaištingai paruoštas jos porcelianinis veidas su priklijuotom blakstienom. Ji nėra iš tų kad padaugintų kada makiažo. Žavinga.

Nicole Richie - gan įdomus, žaismingas ir ryškus makiažo derinys. Kodėl gi ne, jos akys didelės ir išraiškingos. Dažnai yra pabrėžiama, kad nereikėtų makiažo derinti prie rūbų, bet čia išskirtinis atvejis.


Taylor Swift makiažas man sakyčiau labiausiai įstrigo. Gal dėl to kad mergina niekad taip ryškiai akių nedažo, o gal tiesiog kad labai dailu ir išskirtina, daug vienos sodrios spalvos.
Nedelsdama ėmiau ir išbandžiau.


Pačios spalvos gal ir nelabai atitinka T.S., bet ideja ir intensyvumas bandyta toks pat išlaikyti. Žinau, blakstienos šiek tiek į musės kojas panašios, norėta daug ir iškart prikraut produkto(tušo), pas T.S. matosi t.p. nemažai tušo buvo dėta.

Laukiu išgirsti iš jūsų,
Dalia ;-)



No comments:

Post a Comment