Wednesday 1 May 2013

Ką nagų spalva kalba apie mus?

Esu turbūt šiek tiek senamadiška, bet mane visada žavėjo sieniniai mažiukai kaip knygutės kalendoriai.
"Ką nagų spalva kalba apie mus"- citata paimta būtent iš vieno tokio - 2011 Moterims ir ne tik, kalendoriaus.

O sužinoti, tiesa tai ar ne, ką tos lakų spalvos reiškia ir kodėl galbūt jas mes renkamės, manau yra visai smagu.


Cituoju:
Prieš padengdama nagus laku, pagalvokite, ką norėtumėte pakeisti gyvenime. Pasirinkite teisingą spalvą, išsuksite jūsų sėkmės ratą. Spalva - tai galingas radaras, puikiai gaudantis kosminę energiją.

Gryna raudona spalva gaudo Marso energiją ir aktyvuoja organizmą, taip pat ir seksualiniu aspektu. Tačiau padauginus raudonos spalvos gali atsirasti dirglumas ir agresyvumas. Taigi ši spalva netinka nestabilios psichikos žmonėms, linkusiems į agresiją. Moteris, mėgstanti šią spalvą, ieško gyvenimo prasmės meilėje ir iš vyro lauks to paties.

Rausva spalva priklauso Venerai. Moteris mėgstanti rausvus tonus, tarytum praneša, kad ieško stipraus vyro, griežto ir tuo pat metu rūpestingo. Šios moterys labai reiklios vyriškam rūpesčiui, pirmiausia materialiam, todėl vyrams reikia blaiviai įvertinti savo jėgas ir galimybes prieš siūlant jai savo ranką ir širdį.

Avietinė spalva suteikia Jupiterio energijos. Moteris kuri renkasi avietinius tonus, nepaliks sunkią minutę, neišduos, bet ir pareikalaus tokio pat požiūrio iš partnerio. Įvertinti jos patrauklumą galės tik tas vyras, kuris pats stiprus ir pakankamai intelektualus.


Balta spalva leidžia mums spinduliuoti į pasaulį nuosavą energiją. Tai atiduodanti spalva. Ji mūsų kūne ir gyvenime kuria harmoniją. Todėl tada, kai nenorime keisti savo gyvenimo, o tik siekiame jį šiek tiek pagerinti, balta spalva - geriausias variantas.

Ruda spalva traukia Plutono energiją ir jėgą. Šios spalvos mėgėja - tai moteris - meilužė. Ji mėgsta vyrų dėmesį ir iš to semiasi įkvėpimo bei jėgų. Ši moteris ieško aistros, bet jei "marsietė" nori ir mylėti, ir būti mylima, tai Plutono moteriai mylėti visai nebūtina. Jai svarbiausia, kad meilė jai būtų duodama, kad dėl šios meilės vyrai galėtų ką nors paaukoti. Už tai vyras gaus daugiau aistros ir didžiulės jėgos, kuria šį moteris užkrečia savo partnerius.


Violetinė spalva turi Neptūno jėgos, todėl puikiai traukia šios planetos energiją. Moteris, kuriai patinka violetiniai tonai, turi savo įsivaizdavimą apie tikrają švelnios ir taikios meilės - jėgą. Aplinkiniams ji atrodo keista ir nesuprantama, nors ir ypatingai patraukli. Jos meilės kartelė labai aukšta ir ne visada telpa miegamajame. Tokia moteris vyrui padovanoja didelę sėkmę ir apsaugą, kadangi turi dovaną  perduoti aplinkiniams dalį jai būdingos kosminės energijos.



Juoda spalva - tai Saturno energija. Jis duoda mūsų smegenims signalą sugerti energiją iš aplinkos. Juoda spalva apie ją mėgstančią moterį sako, kad ji "sugeria į save visą pasaulį", naudoja visas jo gėrybes. Ši moteris nepasitiki savimi ir už savo kompleksus gali atkeršyti aplinkiniams. Ji ieško partnerio, galinčio ją suprasti ir palaikyti, bet kartu neriboti jos asmeninės laisvės.


----
Ir kas tu tokia esi, kuriai grupei priklausai jei tau daug ir visos čia išvardintos spalvos patinka ir jas tu dažnai 'dėvi'?
Laukiu išgirsti iš Jūsų.

raktiniai žodžiai: manikiūras kaune, vestuvinis manikiuras kaune, ilgalaikis manikiuras, manikiuras kaune kainos, ilgalaikis lakavimas kaune, ilgalaikis pedikiuras, manikiuras akcija, ilgalaikis lakavimas akcija, akcija ilgalaikis gelinis lakavimas, pedikiūras kaune, manikiuriste kaune, manikiūrininkė, profesionali manikiuriste, akcija manikiurui kaune, klasikinis manikiuras, manikiūrui ir pedikiūrui, spa pedikiuras, pedikiūras, daro gera manikiura, grozio paslaugos, grožio procedūros. 



2 comments:

  1. Siaip labai megstu zalia spalva, bet nebuvo :)

    ReplyDelete
  2. Pas mane beveik visada būna padarytas raudonas ilgalaikis lakavimas. Ir kai perskaičiau apibūdinimą, tai jis visiškai atitiko. Gerai, kad man dar nekelia agresijos :)

    ReplyDelete