Friday 30 September 2016

Ryškios ir Sodrios Lūpos Rudeniui - Dažymas Dviem Būdais



Ruduo yra puikus metas išbandyti naujas spalvas - sodrias, ryškias it prisirpusių uogų. Bet ne visos mes esame tokios drąsios paimti ir nusidažyti lūpas ypač tamsia uogų spalva. Nebėda - yra kitas būdas tai padaryti, kodėl nepabandžius ir neprisijaukinus spalvos po truputį.


Pradžioje patepam lūpas vazelinu, leidžiam jam gerai įsigerti, jei lūpos ypač sausos pamasažuojam jas kosmetiniu pagaliuku, kuris dar ir padės nuimti šiurkščią lūpų odą. Makiažo teptuką lūpoms padažome į jūsų turimą sodrią spalvą ir lengvai tepame ant lūpų, gerai išsklaidome. Rezultatas nuotraukoje žemiau - lengvai nusidažiusios lūpos (angliškai vadinasi stained lips - demė, ištepimas).
Pamatysite, su kiekviena diena ir pasidažymu vis norėsis intensyvesnės spalvos.



O kai/jei jaučiamės drąsiai - tepame lūpdažį tiesiai iš tūtelės. Lūpų linijas galima padailinti derančiu lūpų pieštuku. Būtent šis yra naujas NYX Liquid Suede kas reikštų zomšinis padengimas, matinis, bet labai šauniai jaučiasi ant lūpų. Spalva Vintage/Retro.


Mano modelis Agnė turi nuostabias lūpas ir ši spalva jai ypač tinka prie šviesių plaukų ir mėlynų akių. Derinant prie lūpų intensyvumo - geriausia ir šiuolaikiška būtų visą likusį makiažą daryti gan subtiliai, užtenka lengvai blizgių ir žemės spalvų šešėlių.


Makiažas/Nuotraukos - Grožio Dalia

Pasakyk kokios tau spalvos ir lūpdažiai patinka šį rudenį?

Dalia x





No comments:

Post a Comment