Tuesday 12 February 2019

Raudonas lūpdažis | Kaip išsirinkti tinkamą atspalvį?

Turbūt labiausiai, kada mums tenka pagalvoti apie raudoną lūpdažį būna Kalėdiniu laikotarpiu ir tuoj prieš Valentino dieną. Tačiau nereiktų vien manyti, kad ryškūs lūpdažiai skirti tik specialioms progoms. Sodri, graži ir šiek tiek įpareigojanti raudona spalva be galo vilioja, bet tuo pačiu ir baugina. Esame girdėję daug nuomonių iš įvairių šaltinių kam kokia spalva turėtų tikti. Aš asmeniškai manau, kad nereikėtų vien tik paisyti taisyklių, bet stengtis derinti tą raudoną atspalvį, kuris jus labiausiai gražintų ir papildytų bendrą įvaizdį. Jei norite detaliau sužinoti ir kas galbūt padėtų jums išsirinkti tinkamą spalvą - šiame straipsnyje yra viskas puikiai išdėstyta.

Šešios žavios merginos, blondinės ir brunetės sutiko pabūti mano modeliais. Derinom ryškias raudonas spalvas prie lengvo dieninio makiažo. Kokios jos visos gražios!



















Viktorija - rudų akių ir plaukų, šilto, alyvuogių atspalvio. Jai lūpas dažėme gilia rubinų raudona iš Mac Viva Glam lūpdažių paletės.













Aistė - mėlynų akių blondinė, tarp šalto ir šilto atspalvio. Pasirinkome Loreal Colour Riche J.Lo raudoną. Klasikinė, sodri raudona.




Živilė - mėlynų akių blondinė, šalto atspalvio. Pasirinkome visai priešingą spalvą jos odos tipui, bet norėjome šiek tiek dramos, dažėmė lūpas intensyvia, orandžiniai raudona Mac Lady Danger spalva.













Simona - šaltų tonų brunetė. Kadangi jos plaukai šiltų šokoladinių tonų, labai norėjosi išbandyti čili pipiro/pomidoro raudonumo spalvą. Rinkomės Clinique High Impact spalva Flamenco.

Monika - šilto atspalvio blondinė. Rinkomės klasikinę, šaltą raudoną Max Factor spalva Ruby Tuesday.













Simona - šalto atspalvio natūrali blondinė. Rinkomės tą patį lūpdažį kaip ir Aistės - Loreal Colour Riche JLo raudona. Tik dar papildomam intensyvumui ir švytėjimui užtepėme ant viršaus blizgį.

Tikiuosi Jums patiko šis raudonų lūpdažių įrašas ir būsite įkvėptos išbandyti sau raudoną lūpdažį! 



Dalia x


No comments:

Post a Comment