Sunday 12 February 2017

Victoria Secret Modelių Įkvėptas Makiažas



Maždaug prieš porą mėnesių vyko vėl labai įspūdingas ir nepakartojamas Victoria Secret Madų Šou. Kaip ir kaskart tai yra toks šou, kad net ir tie, kurie yra toli nuo mados pasaulio, negali likti abejingi. Merginos modeliai kaip visada yra vienos už kitą gražesnės, su wow kostiumais, makiažu ir žvilgančiais dideliais plaukais. Tai yra labai įkvėpiantis renginys, na o mus moteris be kostiumų ir ilgų kojų, žinoma žavi jų makiažas, kuris bėje kaskart yra tokio pačio principo - nepriekaištingas, gražus, švytintis ir viliojantis.
Nuotraukose sudėjau step-by-step koliažą. Turint reikalingas priemones (nebūtinai tokias pačias), labai lengvai galite viską atkartoti ir sau. 

Makiažo eiga
Paruošiam veido odą kremu, gerai įmasažuojam, jei norime naudojame makiažo pagrindo gruntą (primer). Atrodyti šiek tiek sveikiau ir suteikti odai lengvo įdegio aš naudojau Dew the Hoola bronzinį kremą.

1. Su dideliu makiažo šepetėliu užtepame ant viso veido makiažo pagrindą. Gerai išsklaidome ir padengiame visas reikalingas vietas. Aš naudojau MAC pro longwear spf 10 foundation.
2. Pradžioje su Bobbi Brown kreminiu pieštuku maskuoju pilkus paakius, spuogelius, dėmeles. Po to maskuoju paakius šviesesniu skystu Clinique Airbrush maskuokliu.
3. Prestige Antakių pieštuku paryškinu antakius, sušukuoju juos Pixi antakių žėle.
4. Vidutinio dydžio šepetėliu, iš NYX Nude on Nude paletės, tepu pirmą šviesią spalvą (a) ant viso judamo voko ir aukščiau.
5. Didesniu pukuotu šepetėliu padažau spalva (b) išorinius vokų kampus, akiduobę. Visos dažomos šešėlių spalvos ant akių atrodo švelniai ir subtiliai.
6. Mažu plonyčiu šepetėliu su spalva (c) paryškinu akių liniją ir akiduobę.
Kad suteikti akims daugiau švytėjimo, naudojau The Body Shop shimmer cubes šviesiausius šėšėlius, padažiau į juos pirštu ir įspaudžiau ant judamo voko.
7. Blakstienų rietikliu užriečiau blakstienas. Svarbus žingsnis suteikiantis dar atviresnį ir didesnį žvilgsnį akims.
8. Plonu akių pravedimo šepetėliu, naudojant juodą MAC gelinį pravedimą, paryškinau (pravedžiau) vidutinio ilgio, vos kyliančią į viršų akių liniją. 
9. Blakstienas gausiai paryškinau juodu Loreal million lashes tušu.
10. Kompaktine pudra iš Charlotte Tilbury lengvai nupudravau veido T zoną.
11. Vėduoklės tipo šepetėliu ir naudojant Bobbi Brown shimmer brick švytėjimo teikiančia kompaktine priemone paryškinau aukščiausias skruostikaulio vietas, virš lūpos, po ir virš antakio. 
12-13. Dideliu pūkuotu šepetėliu sušildžiau veido odą matiniu Chanel bronzantu ir dar labiau išryškinau ryškiai rožiniais Bobbi Brown skaistalais.
14. Apvedžiau lūpas Maybelline švelniai rožiniu pieštuku ir padažiau lūpų šepetėliu rožine blizgančia spalva iš NYX paletės.

Ir viskas, makiažas užbaigtas!
Tiesiog iškart gražinantis, atskleidžiantis geriausius bruožus, pakankamai natūraliai atrodantis ir įvairiom progom tinkantis makiažas. Puikiai matau kaip jaunosios makiažą, pirmo pasimatymo ar kaip Valentino dienos makiažą. Tu, bet pati gražiausia.



No comments:

Post a Comment