Tuesday 7 February 2017

Kaip Gauti Nemokamą MAC Lūpdažį?

Nėra visiems gerai dar žinoma, bet yra tokia MAC programa 'Back to MAC', kur gali į bet kurią jų parduotuvę gražinti 6 mac kosmetikos tuščias pakuotes ir gauti vieną nemokamą lūpdažį iš jų įprastos kolekcijos (tai buvo produktas, kuris padarė mac ženklą ypač žymų). Programa skatina saugoti ir tausoti mūsų aplinką, mažinti taršą.
Puiku! Aš bėje šią programą buvau visai užmiršus, kol neatradau besimėtančių pustuščių mac indelių. Užklausus mūsų vietinėj Kauno Akropolio Douglas parduotuvėje buvau maloniai nustebinta, kad taip, jie ir čia Lietuvoje tai daro.
Nors dažniausiai mano akys svyra į nude ar raudonos spalvos lūpdažius, šį kart norėjau pavasarinės spalvos ir išsirinkau pusiau pastelinę, bet tuo pačiu ir ryškią rožinę spalvą Pink Nouveau. Galvok rožinės tulpės. Satin - pusiau matinė tekstūra garantuoja gerai pamaitintas lūpas ir puikų spalvos išsilaikymą. Pasidažius tokia spalva, nereikia ir daryti ryškaus kito likusio makiažo, užtenka tik neutralizuoti odos atspalvį, t.y. paslėpti odos raudonumus ir trūkumus, padažyti gausiai tušu ir lengvais rožiniais skaistalais.











Skirtingoje šviesoje, skirtingas ir lūpdažių spalvos atspalvis.

Kokie tau labiausiai patinka MAC lūpdažiai?

Dalia x


No comments:

Post a Comment