Sunday 22 October 2017

Sekmadienio Veido Procedūra

Sekmadienis yra puiki savaitės diena skirti laiko sau, ilgiau pamiegoti, perversti žurnalus, skaniai ir lėtai pavalgyti ir pusvalandį ar valandą save palepinti. Paprastai mano lepinimasis trunka greitai - užsidėjus kaukę mirkstant vonioje prieš miegą, sekantį rytą nusišveičiant veidą pilingu, o vakarui atėjus - nuvalant veidą pieneliu.

Man pasisekė - nes visos priemonės, kurias matote viršuje yra atkeliavusios ir surinktos iš grožio dėžučių, prenumeratos būdu ateinančių kas mėnesį. Nuostabus dalykas, nes už ganėtinai žemą kainą gaunu galimybę prisiliesti prie grožio pasaulio naujausių, inovatyviausių ir geriausių produktų.
Sekmadieniais aš dažniausiai nesidažau, ar tai darau minimaliai ir pradedu veido procedūrą lengva, bet efektinga Omorovicza cleansing foam - valymo putų priemone. Tai nėra kaip įprastai įsivaizduotume sausinančios-visus natūralius veido aliejus nuimančios-odą traukiančios veido putos. Ne be reikalo šis produktas, kilęs iš Budapešto, palaiko savo kainą - be sulfatų, praturtintas mineralais ir ekstraktais - giliai, bet švelniai nuvalo odą, sutraukia poras, palaiko drėgmę, suteikia jaunatviškumo ir stangrumo. Prabangus, apelsinų žiedų kvapas tarsi nukelia į pasibuvimą SPA.

Sekantis žingsnis, labai svarbus - šveitiklis, kuris paruošia odą, kad ji galėtų priimti tolimesnius produktus. Dabar man labai patinka LANCER the method polish. Nors grūdelių tipo šveitikliai šiuo metu darosi praeitis ir daugiau gerų žodžių sulaukia rūgštiniai pilingai - turiu įprotį, bent kartą savaitėj nusišveisti veidą tokia priemone. Ilgą laiką man patiko Clarins, švelnus ir puikiai atliekantis darbą, bet pabandžius Lancer pajutau dar didesnį skirtumą. Pasirodo tai yra Victoria Beckham ypač mėgstama priemonė. Nenuostabu, kasdienis šveitiklis atsargiai gramdo ir sulygina odos paviršių, natūralūs enzimai iš mineralų, moliūgo ir granato nušveičią seną odą, palikdami ją švelnia, atnaujinta ir švytinčia.

Pagaliau, laikas kaukei! Dievinu aš veido kaukes, kuo įdomesnė ir įvairių funkcijų atliekanti - tuo geriau. Tik valanti veido poras nedžiugina jau naudoti.  Gerai, teisybė tokia, kad kai tau virš 30, tu natūraliai griebiesi visko, kas dar labiau gali atidėti senėjimą. P.S. Aš esu patenkinta savo amžium ir senėjimo nebijau :-)
Drėkinanti, stangrinanti ir veido kontūrus pakelianti Vitamasques Pomegranate kaukė. Korėjietiško metodo įkvėpta, trijų audinio sluoksnių veido kaukė yra prisotinta antioksidantais iš granato vaisiaus. Randamas vitaminas C yra atsakingas už kolageno formavimasi (kolagenas palaiko odos stangrumą), pažadina baltymus kurie yra atsakingi už odos sveikumą ir stiprumą. Žodžiu, kaukė yra praturtinta įvairaus gėrio ir buvo tokia šlapia, kad leido man pusę valandos ramiai sedėti ir skaityti žurnalą, o nuėmus audinį likusį drėgnumą toliau įmasažuoti į odą. Jei dar neteko išbandyti audinio kaukių - tikrai rekomenduoju, tai toks malonumas.

Paskutinis žingsnis mano greitoje veido procedūroje - drėkinimas. Su mažom pertraukom, bet Decleor priemones aš naudoju jau gerus dešimt metų. Susipažinau su šia prancūziška kosmetika dirbdama grožio terapeute Anglijoje, 4* viešbučio SPA, darydama veido ir kūno procedūras. Turinti 40 metų patirtį Decleor yra aromaterapijos specialistai. Ikoninė Hydra Floral linija yra rimtai nusiteikusi drėkinti visų tipų odą, Anti - Pollution hydrating gel cream gelio kremas kovoja prieš žalingą aplinkos poveikį, kuris, kaip ir stresas, gali prisidėti prie odos senėjimo. Jei dar negana to, šiame kreme yra du nuostabiausi kvapai - Neroli (apelsinų žiedų) eterinis aliejus ir Moringos ekstarktas. Puikios žinios - Kristiana šiuo metu turi dideles nuolaidas visai Decleor produkcijai.


Pasakyk, ką tu gero atradus ir naudoji savo veido procedūroms?


                                                                                   Dalia x

1 comment:

  1. Dievinu tokius sekmadienius! Dėl visų grožio dalykėlių (taip taip ir aš mėgstu tai daryti) ir dėl to, kad pagaliau nereikia skubėt NIEKUR! Aš nesu iš tų, kur žino visas tendencijas (jūs man ateinat į pagalbą :), todėl Decleor man visai negirdėta ir, kaip suprantu, Lietuvoje neplatinama? Reikia pirkti online? Aš dažniausiai savo grožio procedūroms perku vis kažką naujo - dar nebandytą kaukę ar šveitiklį - ir tiesiog bandau, per daug nesigilindama į pavadinimą. Tiesiog esu užfiksavusi, kad tos medžiaginės kaukės, kaip jūs pavadinote, gan efektyviai sudrėkina odą, o vat šveitimo būdo geriausio dar vis ieškau :/ rūgštinis man išsausina odą, o su grūdeliais dažniausiai per stiprus būna. Neseniai suradau dar ir naminį būdą - soda + actas + medus - tik kelis kartus bandžiau, bet oda šiek tiek pašviesėja, va tas man patinka :) Ir jos netraukia taip, kaip po rūgštinio valymo. Ir labai seniai jau noriu kokias kūno spa procedūras namie išbandyti, nes praeitą mėnesį draugas mūsų metinių proga padovanojo spa išvyką į Vytautas Mineral SPA iš čia: https://www.laisvalaikiodovanos.lt/dovanos-pagal-kategorija/nakvynes-spa ir buvo taaaaip gerai, nes pasiėmėm mineralinio vandens vonią su žolelėm ir 'paskendom' gerume :))) Galvoju, kaip tai įgyvendint savo nediduko butuko vonioje :D Reiks draugą tiesiog išmest, manau, ir tiek, nes dviese tikrai nesutilpsim :))))

    ReplyDelete