Thursday 23 November 2017

Klasikinis Dūminių Akių Makiažas | Mėlynas Dūminis Makiažas

Kaip smagu, kad ir vėl atėjo tas metų laikas kai dūminis makiažas puikiai tinka bet kuriuo paros metu (taip, aš pasiėmiau vaiką iš mokyklos ir poto dar ėjau į akropolį shop'intis). Dienos trumpesnės, naktys juodesnės, kodėl neužsidėjus ir tamsesnių, padūmavusių tonų akims. Klasikinis dūminis makiažas yra tikrai lengvai ir greitai padaromas, neturi būti ir viskas tobula, kuo daugiau spalvą įtrinsit, išretušuosit ir padarysit lyg ji-ten-ir-gyvena - tuo geriau ir moderniau atrodys. Yra daugybė video ir nuotraukų Kaip pasidaryti dūminį makiažą. Užtenka tik dviejų akių šešėlių spalvų - rudai pilkos ir tamsiai pilkos/juodos ir juodo minkšto (kohl) pieštuko. Ir žinoma, keliais sluoksniais ir nepagailint, padažyti blakstienas ypač juodu tušu. 

Klasikiniam dūminiam makiažui aš naudojau šią nuostabią LANCOME AUDACITY in LONDON akių šešėlių paletę, spalvas rinkausi iš dešinio ir iš kairio paletės krašto. Prieš tai veidą padengus makiažo pagrindu, šepetėliu padažiau rudai pilka spalva visą voką, poto tamsesne spalva (juodai pilka) padažiau voko linkį ir išorinį akies kamputį. Juodu pieštuku akies viršuje ir apačioje pravedžiau liniją, kurią mažu šepetėliu ištryniau/išsklaidžiau. Blakstienas keliais sluoksniais padažiau juodu tušu. Paakius padengiau maskuokliu, naudojau fiksuojančią kompaktinę pudrą, bronzantą ir skaistalus. Lūpas padažiau nude lūpdažiu, bėje prie tokio makiažo puikiai tiktų ir raudonas lūpdažis.
Prisegu video su greitai padaromu klasikiniu dūminiu makiažu. Paprasta ir greita.

Norint paįvairinti dūminį makiažą ir padaryti jį spalvotu yra labai lengvas būdas tai pasiekti. Puikiai tinka vakariniam makiažui ar kažkokiai progai, kada norisi atrodyti ryškiau. Aš naudojau tamsiai mėlyną spalvą iš MAC pavadinimu Prussian matte. Naudojant plokščią šepetėlį lengvai užtepiau mėlyną spalvą ant viso voko (viršuje ir apačioje) jau ant mano ankstesnio makiažo. Norėjau dar šventiškiau atrodyti - pištu užtepiau/įspaudžiau blizgius pilkus šešėlius iš Lancome paletės (blizgi pilka paletės dešinėje, pirma spalva antroje eilėje). Paryškinau akis pravedimu flomasterio tipo priemone.
Štai ir viskas, du skirtingi makiažai dienai ar vakarui, puikiai tinkantys šio sezono artėjančioms šventėms.





                                                          Dalia x

No comments:

Post a Comment