Tuesday 13 February 2018

Dvi Geriausios Raudonos | MAC Lūpdažiai



Sakoma, kad kai perkopi trisdešimt, vienas iš dalykų ką privalai turėti, be tobulų batelių, sijono, palto ir dar kažko, tai tobulas raudonas lūpdažis. Dabar galvoju kaip gerai, kad aš tą amžiaus ribą jau pasiekus, nes raudoni lūpdažiai yra mano mėgstamiausi. Ir nereikia laukti šventės ant raudono kilimo ar Valentino dienos, kad juos drąsiai užsiteptum, nors vos pasidažius ryškiai raudonai tu pasijunti ypač specialiai.
Mano dažniausiai naudojamos, prie kurių ranka visada tiesiasi yra MAC Ruby Woo ir Lady Danger.

Ruby Woo yra retro matte tekstūros, ypač matinė ir pigmentuota, mėlynai-raudona ryški vyšnia, šiek tiek reikalaujanti pastangų lygiai pasidažyti. Tai raudona, kuri tinka bet kokiam odos atspalviui, o dažai, net ir po kelių valandų valgant ir geriant, išsilaiko puikiai. Ikoninė spalva, kuri sulaukia daug komplimentų.
Ne mažiau patinka Lady Danger matte tekstūros. Ryški koralinė raudona arba raudonos ir orandžinio neono kombinacija, tinka tiek tamsesniai ar šviesiai odai. Spalva, kuri nelieka nepastebėta.
Viena taisyklė tik dažantis raudonais lūpdažiais, nesvarbu koks tavo odos atspalvis - tu turi įsitikinti, kad visi raudonumai ir kitos dėmelės yra gerai užmaskuotos ir pasiektas vientisas odos tonas. Akys gali būti visai nedažytos arba ryškiai dažytos ir geriausiai su neutraliais žemiškais tonais. Skaistalai taip pat reikalingi, mažas patarimas, pirmiausiai pasidažyti lūpas, poto tepti skaistalus, tokiu būdu skaistalų nepadauginsi. Ir, daugiau pasitikėjimo savimi, nes nesvarbu kokio storumo tavo lūpos, mums tikrai visoms jis tinka!

Kairėje: mėlynai raudona MAC Ruby Woo; Dešinėje: orandžinė raudona MAC Lady Danger





No comments:

Post a Comment