Thursday 14 March 2019

Makiažas su Drogo dekoratyvia kosmetika | Rimmel MAGNlF'EYES SPICE edition šėšėlių paletė

Turėti ir naudoti vien tik prabangią dekoratyvią kosmetiką yra labai malonus jausmas, bet tai tikrai nėra būtinybė kasdieniam makiažui. Kitais žodžiais, galima gerai atrodyti ir su pigesne kosmetika. Didžioji dalis priemonių įsigyta Drogas parduotuvėse, ne tai nėra reklama. Paskutinis pirkinys Rimmel akių šešėlių paletė - deginto cukraus, karamelės ir prieskonių mišinys, spalvos ypač pigmentuotos, geras pasirinkimas tarp matinių ir švytinčių spalvų. Man dažniausiai patinka lengvai padaromas akių makiažas, naudojant dviejų-trijų spalvų kombinacijas. Šešėliai linkę birėti, bet tai yra dažna problema su matinėmis tekstūromis. Naudojau karamelės spalvas padažyti voko linkį, ant judančio voko naudojau uogos/rožines spalvas.

Veidas 
Dieninis kremas
Maybelline veido bazė, Fit me makiažo pagrindas (kuris man per šviesus, maišiau su tamsesniu) ir maskuoklis, kompaktinė pudra
Essence bronzinė pudra
Catrice kontūravimo paletė
Bourjois skaistalai Love struck rose 16
Akys
Rimmel Magnifeyes Spice edition akių šešėlių paletė
Essence juodas flomasterinis pravedimas
Loreal Volume Million Lash juodas akių tušas
Nuotraukoje nėra antakių šešėlių, naudojau Catrice antakių paletę.
Lūpos
Loreal lūpų pieštukas Berry blush 258
Max Factor lūpdažis Lipfinity Evermore Lush 60, nesu tik tikra ar Drogas prekiauja Max Factor

Paskutinėje nuotraukoje mano modeliui Joanai buvo naudota ta pati paletė, kuri ypač jai tiko prie vario plaukų, o deginti rudi ir sodrūs šešėlių tonai tik dar labiau išryškino jos mėlynas akis.




































No comments:

Post a Comment