Saturday 20 July 2019

Raudonos uogos lūpos | Greitas vasariškas makiažas

Jeigu tu kaip ir aš - mėgsti kuo greičiau susiruošti dienai tai šis makiažas bus kaip tik tau. Pilnai, bet lengvai padengtas, efektingai atrodantis veidas vos per 10 minučių. Ir visa tai susideda tik iš penkių priemonių! Valio! Makiažas, kuris tiks bet kuriai iš jūsų ir bet kokiai progai, maža ji ar didelė būtų. Bėje esu visiškai tikra, kad daugelį priemonių jau turite savo kosmetinėje. Svarbiausias elementas - ryškios lūpos ir čia aš naudojau visai neseniai į Lietuvą atkeliavusią ir plačiai pasaulyje žinomą Revlon firmą, lūpdažis colorstay overtime 'forever scarlet'.


Maži ir nesunkūs žingsneliai kaip visa tai pasidaryti. Priemonių sąrašas.

1. Revlon photoready insta-fix makiažo pagrindu, kuris yra tarsi storas pieštukas, patepusi veidą išsklaidžiau sudrėkintu, dideliu storu ir tankiu veido šepetėliu.
2. Bobbi Brown instant full cover maskuokliu padengiau paakius ir spuogelius.
3-4-5. Sleek kontūravimo ir skaistalų paletė. Rudą spalvą naudojau voko linkiui ir apatinei blaktienų linijai. Šviesia paletės spalva, padažius pirštą, įtryniau perlo švytėjimą ties voko viduriu.
6. Oriflame double effect akių tušu gausiai padažiau blakstienas. 
7. Naudojant tą pačią paletę suformavau veidą, jį pašildžiau ir lengvai kontūravau ruda priemone ir skaistalais.
8-9. Revlon colorstay overtime lūpdažiu, raudona spalva ‘forever scarlet’ padažiau lūpas, leidus joms nudžiūti patepiau blizgiu, kuris yra kitoje lūpdažio pusėje. Nuostabi ir patikrinta priemonė, išsilaikanti kaip ir minima ant pakuotės iki 16val. 

Tikiuosi jus irgi išbandysite šį lengvai padaroma makiažą.
Nepamirškite pasidalinti mūsų grupėje  arba FB puslapyje Grožio Dalia.



Revlon produkcijos rasite Drogas parduotuvėse.

No comments:

Post a Comment