Monday 31 October 2016

Puikus Kosmetikos Pasirinkimas už Mažiau nei 7€


Nuotaikos ir nusiteikimo reikalas, kad kartais mes labai puikiai jaučiamės išleisdami nemažą pinigų sumą vienu ypu ant mums patinkančios kosmetikos, bet kartais labai smagu atrasti perliukų už mažą/gerą kainą. Ir taip dažnai būna - vieną mėnesį išlaidaujame, kitą - žiūrime ką jau turime spintelėse, maišome ir miksuojame prabangius su pigesniais. 
Čia aš, perdaug nesistengdama, atrinkau kolekciją produktų, kuriuos su malonumu (su)naudojau paskutinius mėnesius. Buvo ir daugiau jų gerų, bet specialiai išrinkau tik tuos iki 7€.


















11.1.1.1 Dove Šampūnas Advanced Hair Series
Nežinau kaip jums, bet man patinka turėti bent kokius penkis skirtingus šampūnus vienu metu. Perdaug didelio dėmesio aš nekreipiu juos pirkdama, mano dažytiems, sausiems ir natūraliai tiesiems plaukams svarbiausia, kad yra praturtintas aliejais, ar kitais atstatančiais komponentais kaip keratinu ar proteinais ir dažniausiai tinka visi skirti sausiems ir pažeistiems plaukams. Perku jau antrą pakuotę iš Dove Advanced plaukų serijos (prieš tai turėjau auksinį su sausu aliejum, sausiems pažeistiems plaukams), būtent šis atstatantis, maitinantis. Praturtintas raudonų dumblių ir keratin nutri kompleksu. Tinka dažnai dažomiems, nualintiems ir pažeistiems plaukams. Dove kompanija gyvuoja jau nuo 1950, jų žymusis muilas yra tikra klasika, o prausiantis dušo žėlė oda palieka ypač minkta. Šampūnas yra tirštas ir daro tą ką ir sako ant pakuotės. Gera prekė už gerą kainą. Prekiauja Drogas, Eurokos parduotuvės.

2. YVES ROCHER Relaxing Shower Oil (dušo žėlė) su Migdolais ir Apelsinų Žiedais
Daug kartų preidavau YVES ROCHER parduotuvę Laisvės Alėjoj (Laisvės Al. 51), bet pirmą kartą aš bandau šią prancūzų firmą užvadintą pačio įkūrėjo vardu. Kaip patys jie sako tai yra aukštos kokybės natūralių produktų kosmetika, kuri yra lengvai pasiekiamia ir įperkama, netestuojama ant gyvūnų. Daug dėmesio ir specialios priežiūros yra įdedama jų pačių užaugintiems augalams.
Iš tiesų tai pagal naudojimą jaučiasi kaip tikrai prabangus produktas. Išbandžiau YVES ROCHER rankų muilą, kūno losjoną (nuotraukoje) ir šį aliejumi papildytą dušo žėlę. Man visada patiko aliejaus tipo dušo žėlės - nesausina odos ir nereikia papildomo kūno drėkinimo po prausimosi. Greita ir efektyvu. Rinkausi būtent šį kvapą nes man apelsinų žiedų (Neroli eterinis aliejus) kvapas yra kažkas neapsakomo...toks svaiginantis, toks prabangus...
Kadangi produktas veikia atpalaiduojančiai, dažniausiai renkuosi vakaro voniai ar dušui. Užkvimpa visi namai juo naudojantis. Nors nėra tam skirta, bet man dar jis puikiai tinka ir kojų skutimuisi ;-)

3. YVES ROCHER Energising Body Lotion - Aviečių ir Pipirmetės kvapo
Niekada nebus perdaug kūno losjonų, taip? Būtent šį aš paėmiau tuo pat metu kaip ir Yves Rocher dušo žėlę (įrašas nr. 2) Tikrai nenusivyliau. Tai yra lengvas, greitai įsigeriantis ir švelniai vasaros uogomis kvepiantis kūno losjonas. Palieka odą gerai sudrėkinta, be jokio riebaluoto pojūčio.

4. AUSSIE Miracle Hair Spray Shine + Hold
Dabar atrodo ką galima ir parašyti apie plaukų laką, bet man tai yra svarbus ir gausiai naudojamas produktas plaukų priežiūroj. Jei suku plaukus su žnyplėm - reikia plaukų lako bangų užtvirtinimui, jei surišu plaukus į kuodą ar uodegą, vėl reikia plaukų lako (mano galvoje aplink perimetrą yra daug leliukų plaukiūkų, kurie nori skraidyti į visas puses). Ir nors šis lakas nėra stiprus ir nesuklijuojatis visų mažų skraidančių plaukų, kasdienėm garbanom formuotom žnyplėmis jis yra super smagus naudoti. Suteikia blizgio ir visiškai nesulipina plaukų ir kvepia daug geriau nei bet kuris paprastas plaukų lakas. Praturtintas Laukinės Vyšnios medžio žievės ekstraktu. Aš dar tikrai norėsiu įsigyti ir daugiau produktų iš AUSSIE plaukų priežiūros firmos. Pirkta Drogas parduotuvėje.

5. Ekologiškas Saldžiųjų Migdolų Aliejus 
Taip, apie aliejus aš dar tikrai kalbėsiu ne paskutinį kartą.
Pas mane visada visada rasi migdolų aliejaus. Geriausia yra pirkti ekologišką, šalto spaudimo ir nerafinuotą.
Kodėl būtent migdolų? Tai yra vienas nuostabiausių, vidutinio riebumo aliejų, kurį galima iškart naudoti veidui, kūnui ir plaukams. Tinkantis net kūdikiams. Svarbiausia ką reikia žinoti renkantis, ar neturite alergijos riešutams. Turtingas Omega 6 ir 9 riebalų rūgštimis, vitaminu A, E, proteinais ir mikroelementais, migdolų aliejus stabdo odos senėjimą, palieka odą ir plaukus švelnius ir prisotintus.

Kur ir kaip aš jį naudoju? Kaskart išsiplovus ir dar drėgnus plaukus įtrinu mažu kiekiu aliejaus (puse arbatinio šaukštelio aliejaus patrinti tarp delnų), įmasažuoju per visą ilgį, bet bent 10cm paliekant nuo šaknų. Plaukai palieka minkši ir gerai sudrėkinti, natūraliai žvilgantys.
Turtingas magniu, kalciu ir cinku, migdolų aliejus puikai tinka ką vargina plaukų slinkimas. Galima mažą kiekį aliejaus įmasažuoti į plaukų šaknis, palaikyti bent pusvalandį ar net pernakt ir poto įprastai išsiplauti galvą.
Puikiai tinka kaip makiažo valiklis, nors reikėtų ypatingai atsargiai elgis nusiimant akių makiažą.
Vakare, ypač šaltesniu metų laiku, man labai smagu įmasažuoti migdolų aliejaus ant veido. Per naktį oda palieka pamaitinta ir atstatyta, minkšta ir švelni.
Galima porą lašų aliejaus įmasažuoti į veidą ir pasitepti įprastu veido kremu.
Aliejus tinka sausai, sudirgusiai ir suskeldėjusiai odai, ją nuramina ir pamaitina.
Aš taip pat naudoju šį aliejų kaip bazinį aliejų maišat su eterinias aliejais (taip, čia dar yra kita mano aistra).
Būtent šiuo prekiauja Eko Kolekcija,
Kaune galima rasti Senamiestyje M. Daukšos 30;
Bio Sala  Laisvės Alėja 79



6. Batiste Dry Shampoo Medium to Brunette
Sausi šampūnai nusėjo mūsų lentynas Lietuvoje jau prieš daugiau kaip metus. Nors tai nėra visiškai naujai gimęs dalykas pasaulyje (britų modelis Twiggy jau juos reklamavo), bet būtent Batiste yra tas vienintelis tarp sausų šampūnų sukėlęs dabartinę sensaciją pasaulyje. Viskas prasidėjo nuo originalaus, o dabar galima rasti įvairių spalvų ir kvapų. Tai yra greitas ir patogus būdas paversti savo plaukus minkštais, švariais ir šviežiai kvepiančiais be vandens. Atgaivina susiriebalavusius, sulipusius ir priplotus plaukus. Suteikia purumo ir apimties ploniems plaukams. Žinoma, niekas neatstos tikrai išplautos galvos jausmo, na bet būna gyvenime tokių ekstra etvejų, kai reikia atrodyti gerai praktiškai per 5min.
Svarbiausia nepurkšti sauso šampūno arti šaknų ir tiesiai ant viršugalvio. Reikia naudoti tik ant sausų plaukų, purškiant per atstumą, pakeliant plaukų sruogas. Jei lieka baltos dėmės, nebėda, tai iššukuojama. Vis daugiau aš žmonių girdžiu kaip jie jau negali gyventi be sausų šampūnų.
Dažnai naudojant, plaukai gali apsinešti nešvarumais, todėl ypač gerai reikėtų kaskart išsitrinkti plaukus/galvą.

7. Evian Facial Spray - Veido Dulksna
Vėlgi, gana nauja prekė Lietuvoje, sukelianti abejonių kaip ir kur ją iš tiesų naudoti.
Drėkina, atgaivina, tonizuoja - tai yra natūralus mineralinis vanduo dulksnos formoje.
Puikiai tinka karštą vasaros dieną ar skrydžio metu atgaivinti ir sudrėkinti odai.
Turiu aš įvairių veido dulksnų, ši pati paprasčiausia ir naudoju prieš darant makiažą papildomam veido drėkinimui ir/ar užfiksuojant makiažą. Puikiai atstoja veido toniką.
Net ir dabar įjungus centralinį šildymą oda tuoj patampa išsausėjusi, puiku pasipurkšti veidą kas kelias valandas dirbantiems karštose sausose ptalpose.

8. Mixa Micelinis Vanduo - Veidui ir Akims, Jautriai Odai
Mixa - naujai ir neseniai atkeliavusios jautrios odos priežiūros priemonės į Lietuvą iš Prancūzijos vaistinių. Kaip jie patys sako yra jautrios odos ekspertai. Ir nors aš nepriskirčiau savo odos jautriai, bet makiažui nuimti puikiai tinka priemonės skirtos jautriai odai. Sureguliuoja PH, o poto galima naudoti kremą/kaukę/pylingą pagal savo odos tipą ir poreikius. 
Daugeliui negirdėta iki tol, bet pati kompanija jau gyvuoja nuo 1924m. Daug daugiau galite paskaityti apie Mixa jų pačių svetainėje. Kalbos eina tokios, kad pačio micelinio vandens sudėtis yra labai panaši į Bioderma, kuri yra labai mano mėgstama, tačiau kainuoja 2-3 kartus daugiau. Dabar kalbant, aš praktiškai jau esu beveik sunaudojus savo 400ml Mixa micelinį vandenį, man labai patiko. Pereinant į šaltajį sezoną norėčiau išbandyti jų valomąjį pienelį ir kremą.


Kokie yra jūsų išbandyti ir patinkantys kosmetikos produktai už mažiau nei 7-10 € ?

Dalia x

No comments:

Post a Comment